Tesla a pus în vânzare țiglele solare

cultura Știința

Sharing is caring!

Tesla a pus în vânzare țiglele solare   

Noutăți: țiglele solare. CEO-ul Tesla, Elon Musk, a anunțat recent că revoluționarele țigle solare sunt acum disponibile pe piață, și le pune în vânzare. Pagina de  comenzi online  este activă, iar țiglele solare vor fi disponibile anul viitor și pe piața europeană.

Noile ţigle arată precum cele tradiţionale, dar acumulează energie solară pentru a-ţi oferi o sursă regenerabilă şi curată de energie, potrivit spatiulconstruit.ro. Musk a anunţat că pentru moment se pot comanda variantele de ţiglă neagră şi tigla granulată, urmând că următoarele modele să fie disponibile începând cu 2018.

Elon Musk a făcut anunţul oficial pe contul său de Twitter, declarând şi că montajul ţiglelor solare va începe de anul acesta în Statele Unite. În restul lumii, însă, comenzile şi montajul nu vor putea fi făcute decât din 2018.

țiglele solare
țiglele solare

Foto: țigla Tesla seamănă foarte mult cu țiglele obișnuite

Acoperişurile solare pot funcţiona împreună cu bateria solară Tesla Powerwall, pentru a asigura locuinţelor o energie complet sustenabilă. Musk a declarat că fiecare ţiglă solară, deşi unică prin tehnologia pe care o deţine, arată exact ca o ţiglă obişnuită.

sursa: digi24.ro

More from my site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.