Cum schimbi limba în Windows 7

IT Software

Sharing is caring!

Cum schimbi limba în Windows 7

Dorința de a avea sistemul de operare în limba maternă este de mare ajutor, când folosim windows 7, chiar dacă ne descurcăm destul de bine în engleză. Lucru acest a fost constatat chiar Compania Microsoft, nu întâmplător au editat fișiere lingvistice în peste 96 de limbi.

Windows 10 oferă upgrade pentru a aduce cât mai mulți utilizatori, dar are încă multe probleme tehnice, cea ce face ca Windows 7 să fie apreciat și folosit.

Dar cum putem schimba limba la Windows 7? E foarte simplu, după cum urmează:

Cu ajutorul unui program și a unui fișier potrivit pentru sistemul vostru de operare 32 sau 64 biti.

Puteți să le descărcați de aici

Vistalizator

windows6.1-kb2483139-x86-ro-ro_32 biti

windows6.1-kb2483139-x64-ro-ro 64 biti 

 

După ce le-ați descărcat, deschideți programul Vistalizator, apoi tastați butonul  Add languages și se va deschide o fereastră și încărcați fișierul pentru sistemul vostru de operare 32 sau 64 biti. Acum va apărea o altă fereastră și nu trebuie decât să tastăm  install languages și în 20-30 de minute se instalează limba romană. Apoi restart și apare limba romană. Ar putea fi necesare unele update-uri.

Pentru alte limbi intră pe http://www.froggie.sk/7lp64sp1.html și la secțiunea Language Packs  alege sistemul tău de operare și descarcă fișierul. După aceea, sin secțiunea  Download descarcă Vistalizator și urmează pașii descriși mai sus.

 

Copyright © http://articol-info.ro  2015.  Toate drepturile rezervate.

More from my site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.