Cum să instalezi Windows 10 gratuit

IT Software

Sharing is caring!

Microsoft oferă în continuare Windows 10 gratuit celor ce au nevoie de tehnologii de asistență, cum ar fi cititorul pentru ecran, lupa, dar și alte aplicații ce fac sistemul mai ușor de folosit. Chiar dacă au existat ceva controverse când a fost descoperită această metodă, Microsoft nu a luat o altă decizie.

Tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi pagina cu oferta de upgrade aici, iar apoi să apeși pe ”Upgrade Now”, iar apoi vei putea urma pașii normali de upgrade de la Windows 7, 8 sau 8.1 la varianta 10.

Windows 10 gratuit cu o licență de Windows 7, 8 sau 8.1

Deși oferta ”Get Windows 10” nu mai apare în aceste sisteme de operare, poți să descarci aplicația de instalare a sistemului de operare de aici, iar apoi tot ceea ce trebuie să faci este să oferi o licență originală de Windows 7, 8 sau 8.1, în timpul instalării.

Dacă Microsoft detectează licența ca fiind reală, Windows 10 gratuit va fi instalat pe PC-ul tău, ar tu vei primi o licență digitală. Microsoft nu a dat detalii cu privire la acest mod de instalare sau la retragerea acestei metode de update.

Windows 10 gratuit fără activarea licenței

Windows 10 nu are, neapărat, nevoie de o cheie de instalare pentru ca sistemul de operare să fie funcțional. Poți descărca de la Microsoft tot ceea ce ai nevoie pentru instalarea sistemului de operare, iar în timpul instalării ai posibilitatea să nu oferi un cod de instalare.

Instalarea va continua în mod normal, iar apoi, Windows 10 îți va reaminti ocazional că trebuie să activezi sistemul de operare. Cu toate acestea, nicio funcție din Windows nu va fi blocată, chiar dacă nu există o licență. Funcția este extrem de utilă dacă vrei să testezi sistemul sau dacă vrei să-l instalezi pe o mașină virtuală. De asemenea, după instalare, ai posibilitate de a face upgrade către o variantă activată, chiar din interiorul sistemului fără licență.

Chiar dacă termenii și condițiile Microsoft nu permit asta, compania nu are nici metode de blocare a sistemului. Astfel, e foarte probabil ca aceștia să ignore astfel de situații, în care utilizatorii folosesc copii fără licență ale sistemului de operare.

sursa:playtech.ro

More from my site

 • Cum schimbi limba în Windows 7 Cum schimbi limba în Windows 7 (0)
  Cum schimbi limba în Windows 7 Dorința de a avea sistemul de operare în limba maternă este de mare ajutor, când folosim windows 7, chiar dacă ne descurcăm destul de bine în engleză. Lucru […] Posted in IT, Software
 • Cum să întreții sistemul de operare windows Cum să întreții sistemul de operare windows (0)
  Sistemul de operare instalat pe PC sau Laptop trebuie, cu regularitate întreținut, facilitând funcționarea în condiții optime. Câteva modalități simple și concrete, te vor ajuta să nu-ți  […] Posted in IT, Software
 • Cum să ne protejăm PC de atacuri cibernetice Cum să ne protejăm PC de atacuri cibernetice (0)
     Atacurile cibernetice sunt lansate din diverse motive. De exemplu, terorişti sau guverne pot încerca să pătrundă în reţelele de calculatoare ale duşmanilor cu scopul de a obţine […] Posted in IT, Software
 • Cum scapi de software rău intenționate (malware) Cum scapi de software rău intenționate (malware) (0)
  Cum să scapi de software rău intenționate? De unde știi că computerul tău este afectat? Ce poți face în această situație? Computerul merge foarte greu, reclame nedorite apar în toate […] Posted in IT, Software

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.